Morgen is het zover!
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
04 Januari 2013 | Nederland, Winterswijk
Hoi lieve pap, mam, zusje, oom's, tante's, neven, nichten, vrienden, vriendinnen, collega's, (achter)buren en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn naar mijn reisblog.
Morgen is het dan zover! Dan begint mijn Schotse avontuur. Ik ga het komende halfjaar naar Aberdeen als au-pair van de drie kleine meiden, Emma, Caroline en Sophie. Waar ik enorm veel zin in heb! Ik hoop dat ik veel leer en ervaringen opdoe, tijdens mijn verblijf. Ook hoop ik dat mijn Engels veel beter wordt, want dat is (zoals veel van jullie weten) nu nog om van te janken.
Ik zou zo nu en dan een berichtje plaatsen, zodat jullie fijn mee kunnen genieten van mijn talloze avonturen, die nu nog op mij aan het wachten zijn. Maar niet voor lang meer.
Oke, ik ga zo maar eens naar mijn bed verkassen, want morgen gaat het wekkertje fijn om 05:45. We vertrekken namelijk om 06:30. En voor degenen die graag willen weten hoe laat ik vlieg, ik vlieg om 10:50 met British Airways. En voor degenen die het liever niet wilden weten, sorry jullie weten het nu ook.
Ik ga jullie zeker missen!
Maar gelukkig bestaat er skype, facetime, facebook etc etc. Enne, over een halfjaartje ben ik alweer terug, als ik geen leuke Schot aan de haak heb geslagen. ;)
Liefs Marijn!
Ik ga jullie zeker missen!
Liefs Marijn!
04 Januari 2013 - 22:18
Joshua:
Leuke Schot? Je hebt mij toch? -
05 Januari 2013 - 08:07
Maaike :
Hee Marijn!
Wat ontzettend leuk voor je!!
Ik ben benieuwd naar je verhalen en ik ga ze zeker lezen!
Goede reis straks en kom heel terug ;-)
Heel veel plezier!
Liefs!
Maaike -
05 Januari 2013 - 13:05
Moesje KAREN Stroes:
Hey Marijn,
Als alles goed is gegaan zit je nu in de airbus van Londen naar Aberdeen.
Ik hoop dat het geen gedoe was om de juiste gate te vinden op de vluchthaven.
Heel veel plezier met de fam.Mans, Sonja en de 3 meisjes.
Hoorde via Elsemiek dat je bij de douane je schoenen uit moest doen.
Had graag je gezicht gezien...hihihi ; )
Omhelzing,
Moesje XX -
05 Januari 2013 - 14:49
Ingrid En Claire Van Lith:
Heel veel plezier en pas goed op jezelf
Dikke knuffel Ingrid van lith -
05 Januari 2013 - 15:42
Joke:
Je bent er dus nu al! Leuk Marijn, we gaan je volgen.
Liefs -
05 Januari 2013 - 17:26
Joke Ten Hoopen:
Hoop dat je inmiddels goed bij je au pair-familie bent aangekomen. Wens je een heel fijne tijd in Schotland en veel succes. Zal je reisblog met belangstelling volgen. Liefs, Joke -
06 Januari 2013 - 12:00
Claire:
Nog een keer heel veel plezier schat
en het lukt je allemaal wel!
X -
06 Januari 2013 - 22:36
Willy :
veel plezier,genieten en Engels leren....Super! Die leuke Schot laat je maar daar je moet gewoon weer terugkomen.Ben benieuwd naar je verhalen.....Je pap en mams op bezoek gehad....die redden het ook wel hoor anders vangen wij ze op:-))Verheug me op je verhalen...liefs Guus en Willy -
08 Januari 2013 - 11:00
Jorien:
Ben benieuwd naar je eerste avonturen! -
09 Januari 2013 - 15:05
Iris:
Hey Marijn,
erg leuk om te lezen!
Ben benieuwd hoe de eerste dagen bevallen zijn...
Schrijf snel maar weer een update!
xxxx -
10 Januari 2013 - 18:47
Simcha:
Ha die Marijn! Ik hoop dat alles lekker gaat en dat je het leuk hebt. Wat eet je voor ontbijt? Moet je bacon and eggs maken voor de kindertjes?
Schrijf gauw in je blog, zodat we weten hoe het gaat!
Hugs,
Simcha